1 hour for me

1 hour for me

2017. február 12. - Delhi

2017. február 12. - n_k

Utolsó nap Delhiben. Gondolkodtunk, hogy bemegyünk még Delibe napközben, de este 11-kor indul a gépünk Balira, átszállással Kuala Lumpurban. Balira 13-án a késő esti órákban érkezünk majd, így mondhatni 2 napig leszünk talpon, ami elég hosszú, úgy hogy út közben még beiktatunk egy kis városnézést is KL-ban. Arra nem számítunk, hogy a repülőn tudunk majd aludni, de motoszkál egy kis halvány reménysugár, hogy hátha nem lesz igazunk.

Reggel 7 körül érkezünk Kuala Lumpurba és este 6-kor indulunk tovább Balira. Mi választottuk így az átszállást, hogy legyen egy kis időnk bemenni Kuala Lumpurba. Visszatérünk 12 év után. Nagyon kíváncsiak vagyunk mi változott vagy mi mennyit változtunk azóta... 

Kb. annyi időnk lesz, hogy megnézzük a Petronas ikertornyot, sajnos felmenni nem fogunk tudni, mert hétfő szünnap. Még tervezünk elsétálni a KL toronyhoz, meglátjuk hogy alakul majd a nap. 

A bejegyzés trackback címe:

https://1hourforme.blog.hu/api/trackback/id/tr4712250404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása